SE HVEM DER ER DANMARKS LOKALE 10'ERE

HTE8K3uKLwU

Afstemningen er nu slut, og vi har fundet 89 lokale vindere, som alle har vundet en hummel 10’er trøje og er med i lodtrækningen om hovedpræmien på 10.000 kr. til en fodboldrejse, samt en unik fodboldoplevelse med TV3 Sport. De lokale vindere kan findes her på siden og kontaktes direkte. Vinderen af hovedpræmien annonceres her på siden og på vores Facebook-side i løbet af uge 23.

Du skal vælge den XL-BYG, hvor du ønsker at se resultatet af afstemningen:

Konkurrencebetingelser:

Regler og vilkår for konkurrencen

Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrenceperioden løber fra uge 16 2017 til og med uge 21 2017.

Deltagelse og vindere

I uge 16-19 kan du nominere dig selv eller en ven til dit lokalområdes bedste 10’er. XL-BYG udvælger de tre bedste nomineringer i alle XL-BYGs 115 lokale forretninger. Disse 3 finalister pr. forretning går videre til afstemningsrunden i uge 20-21.

I uge 20-21 kan du stemme på din favorit. Finalisten med flest stemmer i hver af XL-BYGs 115 forretninger vinder titlen som områdets bedste 10’er. Alle vindere præmieres med en særlig hummel 10’er-trøje og deltager i lodtrækningen om en fodboldrejse for to til en værdi af 10.000 kr. samt en unik fodboldoplevelse på stadion med TV3 Sport.

I tilfælde af, at der i en eller flere af XL-BYGs forretninger ikke bliver nomineret nogen lokale 10’ere udtrækkes der ingen vindere i den eller de respektive forretninger. I tilfælde af, at der i en eller flere af XL-BYGs forretninger bliver nomineret tre eller færre vil disse automatisk gå videre til afstemningsrunden. I tilfælde af, at der i en eller flere af XL-BYGs forretninger er stemmelighed i afstemningsrunden trækkes der lod om, hvem der vinder titlen som lokalområdets bedste 10’er.

Præmier

Alle præmier skal afhentes i den lokale XL-BYG forretning, hvor tilmeldingen registreres. Der er følgende præmier på højkant:

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos XL-BYG a.m.b.a. og Heyday ApS kan ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget, sker på eget ansvar. XL-BYG fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

Tvivl eller uenighed

XL-BYG kan til enhver tid uden varsel foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler. I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det derfor være XL-BYG, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn.

Personoplysninger

XL-BYG overholder persondataloven. De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. Når man accepterer konkurrencebetingelserne, siger man automatisk ja til at XL-BYG må bruge den registrerede e-mailadresse til løbende at sende information omkring konkurrencen. Du kan til enhver tid afmelde dette. Konkurrencen afholdes af XL-BYG og afgivelse af information gives kun til XL-BYG og til den tekniske samarbejdspartner Heyday ApS.

Samtykke hvis du er under 18 år

Er du under 18 år, skal dine forældre eller værge give samtykke til, at du deltager i konkurrencen.

Samtykke erklæring fra forældre/værge

Jeg giver hermed mit samtykke til, at mit barn deltager.

Kontakt

XL-BYG Kædekontor

Holmstrupgårdvej 20

8220 Brabrand

Danmark

Mail: info@xl-byg.dk

Telefonnummer: 87454100